karbeyaz-temizlik-sirketi-istanbul-beylikduzu

2021 Ev temizlik fiyatları

2020 Ev temizlik fiyatları
2021 Ev temizlik fiyatları

2021 Ev temizlik fiyatları güncel olarak yayınlandı. Hangi Bölgeden ararsanız arayın Güncel Ev temizlik fiyatları listesi Karbeyaz temizlik şirketinin resmi web sitesinde bulabilirsiniz. 2021 de Ev temizliği fiyatı listesi hangi kriterler göre belirleniyor? sorusuna açıklık getirmek gerekirse temizlenecek evlerin durumunu yani inşaat sonrası ev temizliği, tadilat sonrası ev temizliği, kiracı çıkan ev temizliği, eşyalı ev temizliği, afet sonrası ev temizliği, boş ev temizliği ve eşyalı ev temizliği gibi belirleyici kategoriler karşımıza çıkmaktadır. En önemlisi de temizlenecek alanın m² (metrekare) bilgileri 2021 ev temizliği fiyatları belirlenirken göz önünde bulundurulmaktadır.

2021 Ev temizlik fiyatları listesi

  • 1+1 Ev temizliği Fiyatı  350 ₺

  • 2+1 Ev temizliği Fiyatı 500 ₺

  • 3+1 Ev temizliği Fiyatı 700 ₺

  • 4+1 Ev temizliği Fiyatı 800 ₺

  • dubleks Ev temizliği Fiyatı 1000 ₺

1+1 Ev temizliği Fiyatı  350 ₺

1+1 Ev temizliği fiyatı neden 350 tl  bu fiyatı belirleyen kriter nedir diye sorabilirsiniz verilen fiyat değişiklik gösterebilir. Bu Değişiklik sebeplerini bir başka yazımızda açıklamaya çalıştık. Dilerseniz 1+1 Ev temizlik fiyatları ile ilgili makalemizi inceleyebilirsiniz.

2+1 Ev temizliği Fiyatı 500 ₺

2+1 Ev temizliği fiyatı maliyet oranları gözetilerek belirlenmiştir. Genel olarak fiyat değişiklik göstermese de temizlenecek olan evin durumu hakkında detayların bilinmesi gerekmektedir. Çünkü hem kullanılacak malzeme hemde yeterli personel temini için gereken önemli bilgilerdir. 

3+1 Ev temizliği Fiyatı 700 ₺

3+1 Ev temizliği fiyatı belirlenirken gerekli olan personel sayısı ve malzemelerin firmamıza ait olduğu da göz önünde tutularak taban fiyat olarak belirlenmiştir. Yani en az 120m² olduğu ve 3 personel giderleri hesaplanarak belirlenmiştir. Bu sebeple 160 m² ye kadar olan 3+1 ev temizliği fiyatı 700 tl dir. Ayrıca temizliği yapılacak olan evin inşaat sonrası ev temizliği, tadilat sonrası ev temizliği, kiracı çıkan ev temizliği, eşyalı ev temizliği, afet sonrası ev temizliği, boş ev temizliği ve eşyalı ev temizliği hizmeti mi olacağı beyan edilmek zorundadır.

4+1 Ev temizliği Fiyatı 800 ₺

4+1 Ev temizliği fiyatı  inşaat sonrası ev temizliği, tadilat sonrası ev temizliği, kiracı çıkan ev temizliği, eşyalı ev temizliği, afet sonrası ev temizliği, boş ev temizliği ve eşyalı ev temizliği gibi kategoriler fiyatlarda değişikliğe sebep olabilmektedir. 

Dubleks Ev temizliği Fiyatı 1000 ₺

Dubleks Ev temizliği fiyatı inşaat sonrası ev temizliği, tadilat sonrası ev temizliği, kiracı çıkan ev temizliği, eşyalı ev temizliği, afet sonrası ev temizliği, boş ev temizliği ve eşyalı ev temizliği için fiyatlarımız değişiklik gösterebilmektedir. Detaylı bilgi için lütfen arayınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.